Harry van Adrichem | 1965 – 2022

Harry van Adrichem was lid van Scouting Ferguson van medio 2007 tot en met 2020. In die periode zette hij zich in om de naamsbekendheid van onze vereniging te verbeteren en het scoutingspel te ondersteunen.

Een van de belangrijkste activiteiten voor Scouting Ferguson, waar Harry de motor achter was, is de Bohemen Natuurspeurtocht. Tijdens deze tochten hebben velen kennis kunnen maken met de natuur en de vrijwillige vogel- en egelopvang in de buurt van ons groepshuis. Hiermee werden wij ook meer bekend bij winkeliers en organisaties in de wijk, die ons sponsorden of actief mee werkten aan de activiteit. In de latere jaren van zijn lidmaatschap heeft Harry zich verdienstelijk gemaakt als penningmeester van het regiobestuur van Scouting Den Haag.

Harry had een verfrissende blik op hoe een scoutingvereniging zou kunnen draaien. Menigmaal heeft hij ons aan het denken gezet of het ook niet anders/beter kan. Of dat er geen ruimte is voor meer kwaliteit in het scoutingspel. Voor zijn inzet voor Scouting Ferguson zijn wij hem dankbaar. Onze gedachten zijn bij zijn naasten. Wij wensen hun veel sterke bij het verwerken van het verlies.

Bestuur Scouting Ferguson