ouder bericht

Lintjesregen bij Scouting Ferguson

door Bestuur op 01 juni 2019

Lintjesregen bij Scouting Ferguson

Het weekend van 24 t/m 26 mei stond voor onze leiders in het teken van eens flink ontspannen!

Als dank voor al het harde werken tijdens het jubileumjaar mochten ze in teams een weekend lang boeven en schurken vangen. Na het oplossen van allerlei puzzels kwamen ze op vrijdagavond in teams aan in het pittoreske dorpje St-Joris Weert (België, 10 min. onder Leuven). Het oudste jeugdverblijf van Vlaanderen was het weekend onze overnachtingsplaats en op zaterdag stond een bezoek aan Leuven op het programma.

Maar wat bijna niemand wist, was dat zondag voor 8 leiders een hele speciale dag zou worden. Zij zijn die ochtend namelijk onderscheiden met het bronzen of zilveren waarderingsteken van scouting Nederland.

(op de foto v.l.n.r) Yvo, Johan, Fred, Jacqueline, Bas, Mark, Marc en Erwin zijn in het zonnetje gezet wegens hun bijzondere verdiensten voor en/of namens de groep. Op deze manier willen we hun bedanken voor al hun inzet (waar we natuurlijk nog vele jaren van hopen te genieten!).

Wij zijn de Ferguson!