Goed nieuws!

door Redactie op 01 mei 2020

Eindelijk weer goed nieuws!

Nadat door de overheid bekend is gemaakt dat de maatregelen voor buitensport en -spel met ingang van 29 april zijn herzien, is er direct overleg gevoerd met de gemeente. Ook vanuit de gemeente is bevestigd dat we weer activiteiten mogen organiseren als we daarbij goed de richtlijnen volgen.

Vanaf 9 mei zullen we in aangepaste vorm de fysieke opkomsten gaan hervatten. Er is aan onze leden een e-mail verzonden met algemene informatie en via de leiding ontvangen onze leden verdere details.

We zijn erg verheugd dat we weer met zijn allen het scoutingspel kunnen gaan spelen! U kunt erop vertrouwen dat wij alle voorzorgsmaatregelen zullen treffen om dit verantwoord te kunnen doen.

Vanuit Scouting Nederland is een duidelijk overzicht opgesteld met daarin de regels die voor de verschillende leeftijdsgroepen moeten worden nageleefd. U kunt deze vinden via: https://www.scouting.nl/downloads/ondersteuning/communicatie/5752-corona-en-scouting-vanaf-29-april