< vorig bericht    volgend bericht >

In memoriam - Annie Regeer-Hijmans

door Redactie op 30 augustus 2021

In memoriam

Annie Regeer-Hijmans

9 december 1930 – 30 augustus 2021

Ere-Akela Scouting Ferguson

Draagster Gouden Jacobsstaf van De Nederlandse Padvinders

Draagster Zilveren Waarderingsteken van Scouting Nederland

Op maandag 30 augustus 2021 is onze Annie overleden, na een lang en scoutief leven.

Annie is ruim 70 jaar lid van Scouting Ferguson geweest, waarvan 35 jaar als Akela; eerst van de zaterdaghorde en later van de Gallowayhorde op woensdagmiddag. Daarnaast was zij ook actief als assistent-districtscommissaris voor welpen in Den Haag.

Haar betrokkenheid bij onze scoutinggroep is tot op het allerlaatst onverminderd groot geweest; in 2018 ging ze mee op het jubileumkamp naar Schotland en op 17 augustus jl. hebben wij nog met haar de 103e verjaardag van de groep gevierd. Zij was, samen met haar man Fred (†), jarenlang het gezicht van onze scoutinggroep.

Wij gedenken Annie als een bijzondere vrouw met een grootse inzet en grote sociale betrokkenheid. Wij zijn haar bijzonder dankbaar voor haar jarenlange werk voor onze groep en voor scouting.

Wij wensen haar zoon Ton, Caroline en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Namens alle leden van Scouting Ferguson,

het groepsbestuur